Hotel Louisa

Louisastraat 8b
8400 Oostende, België
tel: 059/509677Routebeschrijving

Hotel Louisa ligt in het centrum van Oostende, op slechts 150 meter van het strand. Ideale ligging voor strand, shoppen/wandelen, restaurants of uitgaan. Het hotel ligt op ongeveer 7 min. wandelafstand van het station van Oostende, ideaal om met de trein te reizen.

De gelijkvloerse verdieping van Hotel Louisa werd in het voorjaar van 2019 volledig vernieuwd. Het hotel beschikt over een gezellige bar met sofa lounge. In de Game Room is er een pool tafel & Playstation 4 voorzien. U kunt elke ochtend genieten van een ontbijtbuffet in de eetruimte met een glas-in-lood art deco plafond.

Het hotel biedt standaard of comfort kamers met een badkamer met douche of bad.

Er zijn een 6-tal ondergrondse parkings rond het hotel gelegen op minder dan 200 meter alsook is er de mogelijkheid om gratis te parkeren op max. 10 min. wandelafstand .

Kamers

Oostende

Toerisme Oostende

Voor info rond evenementen en toerisme verwijzen we graag naar www.visitoostende.be

 

Happy Trip

Met Happy Trip geniet je van voordelige tarieven vanuit elk Belgisch station. Boek uw tickets via onderstaande knop:

Boek hier

 

Vergarderzaal

Onze vergaderruimte kan privé gebruikt worden tot max. 10 personen.

Of een ontbijtvergadering tussen 8u00 tot 11u00 of deze kan gehuurd worden tijdens de dag aan 10 euro per uur.

Drankjes, sandwiches of andere apart te betalen.

Game room

In onze Game room kan je genieten van een spelletje biljart, ping pong of voor de echte Gamers staat er een Playstation 4 ter beschikking.

Privé gebruik

Te huur voor Privé gebruik (tussen 14u – 22u)= o.a. recepties/walking dinner

  • Bar + lounge (+-60 vierkante meter) =250 euro.
  • Ruimte met glasloden plafondraam (+- 70 vierkante meter)= 250 euro. (het buffetmeubel op wielen in het midden is voorzien van 3 verplaatsbare delen m.a.w. kan verplaatst worden)
  • Keuken = 100 euro.
  • Vergaderruimte = 10 euro per uur + mogelijkheid tussen 8u00 en 11u00 te gebruiken voor ontbijtvergadering max. 10 personen.

(we hebben een goede samenwerking met een paar externe cateraars van klassieke tot gastronomische hapjes, u kunt zelf ook invullen zoals u het wenst.)

Reserveringsvoorwaarden

U kan kostenloos, gratis annuleren tot 48u. voor de aankomstdatum. Dit kan via de annulatie link op uw bevestigingsmail.

 

 

Algemene voorwaarden

1.    Alleen deze voorwaarden regelen de reserveringen en verblijven in ons hotel en de betalingsvoorwaarden voor onze diensten.         
2.    Alle informatie en prijzen zijn gebaseerd op onze huidige tarieven. De datum van hun geldigheid is vermeld op het tarief.
3.    Reserveringen door de gast worden bevestigd per bevestingsmail. Door het hotel bevestigde individuele boekingen zonder aankomsttijd zijn gegarandeerd tot 20.00 uur op de dag van aankomst. Er kan later ingecheckt worden op aanvraag.
4.    Bij aankomst moet iedere persoon een identiteitsbewijs tonen.
5.    De kosten van het verblijf of de diensten zijn betaalbaar op de dag van reservatie of de dag van aankomst naargelang de keuze.

6.    In geval van annulering van een reservering minder dan 48 uur voor de aankomsttijd, is de prijs van de totale reservatie verschuldigd als forfaitaire en onherleidbare schadevergoeding.
7.    Claims wegens beschadiging, vernieling of verwijdering van voorwerpen die in het hotel zijn meegebracht, moeten onmiddellijk en ten laatste aan het einde van het verblijf worden gemeld aan de hotelmanager.

8.    Het Belgisch recht is van toepassing op elke vordering tot betaling en op elk geschil tussen de partijen. Alleen de verzekeringen tussen de partijen en de rechtbanken van Brussel zijn bevoegd.

Privacy beleid