Hotel Louisa

Louisastraat 8b
8400 Oostende
tel: 059/509677
fax: 059/513755
Routebeschrijving

Hotel Louisa ligt in het centrum van Oostende, op slechts 150 meter van het strand. Ideale ligging voor strand, shoppen/wandelen, restaurants of uitgaan. Het hotel ligt op ongeveer 7 min. wandelafstand van het station van Oostende, ideaal om met de trein te reizen.

De gelijkvloerse verdieping van Hotel Louisa werd in het voorjaar van 2019 volledig vernieuwd. Het hotel beschikt over een gezellige bar met sofa lounge. In de Game Room is er een pool tafel & Playstation 4 voorzien. U kunt elke ochtend genieten van een ontbijtbuffet in de eetruimte met een glas-in-lood art deco plafond.

Het hotel biedt standaard of comfort kamers met een badkamer met douche of bad.

Er zijn een 6-tal ondergrondse parkings rond het hotel gelegen op minder dan 200 meter alsook is er de mogelijkheid om gratis te parkeren op max. 10 min. wandelafstand .

Kamers

Oostende

Toerisme Oostende

Voor info rond evenementen en toerisme verwijzen we graag naar www.visitoostende.be

Voor al uw feesten, bedrijfsevents of een absolute aanrader om uit te gaan in Oostende, regelmatig dj’s, dansen, deze locatie op korte afstand van het centrum www.ostendcitypark.be

 

Vergarderzaal

Onze vergaderruimte kan privé gebruikt worden tot max. 10 personen.

Of een ontbijtvergadering tussen 8u00 tot 11u00 of deze kan gehuurd worden tijdens de dag aan 10 euro per uur.

Drankjes, sandwiches of andere apart te betalen.

Game room

In onze Game room kan je genieten van een spelletje biljart, ping pong of voor de echte Gamers staat er een Playstation 4 ter beschikking.

Privé gebruik

Te huur voor Privé gebruik (tussen 14u – 22u)= o.a. recepties/walking dinner

  • Bar + lounge (+-60 vierkante meter) =250 euro.
  • Ruimte met glasloden plafondraam (+- 70 vierkante meter)= 250 euro. (het buffetmeubel op wielen in het midden is voorzien van 3 verplaatsbare delen m.a.w. kan verplaatst worden)
  • Keuken = 100 euro.
  • Vergaderruimte = 10 euro per uur + mogelijkheid tussen 8u00 en 11u00 te gebruiken voor ontbijtvergadering max. 10 personen.

(we hebben een goede samenwerking met een paar externe cateraars van klassieke tot gastronomische hapjes, u kunt zelf ook invullen zoals u het wenst.)

Reserveringsvoorwaarden

U kan kostenloos, gratis annuleren tot 48u. voor de aankomstdatum. Dit kan via de annulatie link op uw bevestigingsmail.

Algemene voorwaarden

Privacy beleid